NA KRIŽANJU LIBURNIJSKE I PIONIRSKE

Teška prometna nesreća na Kantridi! Motoristica teško stradala u silovitom sudaru s automobilom

Foto: Facebook

Nesreća se dogodila nešto prije 19 sati na križanju Pionirske i Liburnijske ulice na Kantridi

Pod još službeno nerazjašnjenim okolnostima na Kantridi se danas nešto prije 19 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl marke Suzuki. Sraz dvaju vozila bio je izuzetno jak o čemu svjedoče dijelovi motocikla razbacani desecima metara oko mjesta nesreće.

Ozlijeđenim osobama odmah su u pomoć pritekli prolaznici i stanari obližnjih kuća, a na mjesto nesreće vrlo brzo su – unatoč prometnom zastoju do kojeg je došlo – stigli i djelatnici hitne medicinske pomoći koji su punu pažnju morali posvetiti prije svega osobi koja je upravljala motociklom a koja se našla na kolniku s težim tjelesnim ozljedama.

Foto: Facebook

Na mjesto nesreće stigli su i policijski djelatnici koji su pristupili očevidu nakon čega će se znati točan uzrok i sve okolnosti ove prometne nesreće.

No sudeći prema situaciji zatečenoj na prometnici, nameće se pretpostavka kako je ovdje bila riječ o oduzimanju prednosti prolaza, do čega je došlo ili zbog neopreznosti jednog od vozača ili zbog nepoštivanja prometne signalizacije odnosno prometnih propisa.

Treba reći i to da je ovo križanje poznato po tome što se na tom mjestu već dogodio niz prometnih nesreća. Može li se nešto učiniti u pravcu da se rizik od nesreća na tom mjestu na neki način smanji, pitanje je za prometne stručnjake.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari