Teške optužbe: Pročelnik u Ministarstvu osumnjičen da je djevojku prisiljavao na prostituciju!

Ilustracija

Pročelnik u istarskoj županijskoj podružnici Ministarstva poljoprivrede prisiljavao je sezonsku radnicu na prostituciju

Lampe ispitan u državnom odvjetništvu

Pulska policija je zbog sumnje da je organizirao pružanje seksualnih usluga, a potom iznuđivao 30-godišnjakinju, uhitila 57-godišnjeg Vodnjanina. Kriminalističko istraživanje je provedeno i utvrđena je osnovana sumnja da je on počinio kaznena djela prostitucije, spolnog uznemiravanja i iznude. Iz neslužbenih informacija se doznalo da je riječ o Albinu Lampeu.

Tijekom petka Lampe je ispitan u državnom odvjetništvu i poslijepodne je doveden k sucu istrage.

Od 1. srpnja do 24. rujna ove godine Lampe je iskorištavao tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njezin odnos  ovisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja seksualnih usluga uz novčanu naplatu.

Prijetio joj objavom eksplicitnih snimki

Lampe koji radi kao savjetnik za šume i sam se koristio seksualnim uslugama 30-godišnjakinje uz novčanu naknadu te je uzimao dio njezine zarade. Kad je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem seksualnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnji muškarac ju je počeo ucjenjivati. Od nje je tražio novac ili nastavak pružanja spolnih usluga. U suprotnom, prijetio je da će objaviti eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njezina znanja i pristanka.

Osumnjičeni je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja u petak ujutro priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari