NOVA NESREĆA, STARO MJESTO

TIBLJAŠI: Nova prometna nesreća na “ukletom zavoju”! Birajte alternativne pravce za vožnju

Foto: Facebook/D.V./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Nesreće se dogodila na riječkim vozačima dobro poznatom mjestu, svojevrsnoj “crnoj točki” gdje očito (ne)kvaliteta asfalta i nagib zavoja pogoduju “proklizavanju” vozila

Nešto prije 13 sati na Tibljaškoj/Škurinjskoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila.

Prema prvim izvješćima svjedoka s terena, teretno vozilo marke Kia je “proklizalo” na mokroj i skliskoj prometnici te prešlo na suprotnu stranu kolnika gdje je udarilo u teretno vozilo s prikolicom.

Prema prvim informacijama s terena, u ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Promet je ovom cestom neko kraće vrijeme bio u prekidu a sada se odvija naizmjenično, jednim prometnim trakom.

Prema izjavama svjedoka, presudnu ulogu da se ovdje ne dogodi tragedija većih razmjera imao je snalažljivi i oprezni vozač šlepera koji je, vidjevši da Kia “kliže” prema njemu, uspio naglim skretanjem udesno izbjeći frontalni sudar dvaju vozila, što bi za “nejaku” Kiu i njezina vozača zasigurno imalo pogubne posljedice!

Podsjetimo, na istome mjestu prije nekoliko mjeseci dogodila se još jedna nezgoda prilikom koje je iz nepoznatog vozila obilno curilo ulje na prometnicu, ali i na cijelom potezu od Škurinja do Pehlina.

“Taj zavoj samo čeka nekoga da glavu ostavi tamo…tek onda će nekome pasti na pamet da se to moglo na novo asfaltirati”, samo je jedan od sličnih komentara koje ispod objave o oovj nesreći ostavljaju članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica u kojoj je objavljena prva informacija o ovoj nesreći.

Vozače savjetujemo da odaberu alternativne pravce za vožnju do Marinića ili obrnuto.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari