PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU

Tinejdžer (18) “haračio” po Rijeci i okolici: Krao motocikle, provaljivao, ispisivao grafite… Napokon uhvaćen!

Foto: Riportal - (M.L.)

Policija 18-godišnjaka sumnjiči da je tijekom prošle i ove u Opatiji i godine u Rijeci počinio kaznena djela krađe, oštećenje tuđe stvari, kao i teške krađe provaljivanjem u pokušaju

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je od 31. ožujka do 6. travnja ove godine na području Opatije u ulici Nikole Tesle  otuđio moped marke „Benelli 491 ST“, dok je u Rijeci u Tizianovoj ulici otuđio moped marke “Piaggio”.

Time je dvojici hrvatskih državljana pričinio materijalnu štetu u vrijednosti oko 14 500 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je također utvrđeno da je u listopadu prošle godine na području Rijeke u ulici Mihačeva Draga provalio u građevinski objekt u izgradnji iz kojega ništa nije otuđio, a u veljači ove godine je pak na području Podmurvica u Rijeci ispisivanjem grafita po zgradi odgojne ustanove počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Radi osnova sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela krađe, teške krađe provaljivanjem u pokušaju te oštećenja tuđe stvari, 18-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari