REANIMIRALI GA 16 MINUTA

Video | Tinejdžer više od 2 mjeseca u vegetativnom stanju. Krivci su prijatelji koji su mu stavili nešto u piće?

Foto: pexels

Mladić iz njemačkog gradića nedaleko od Berlina već je više od dva mjeseca u vegetativnom stanju. Sedamnaestogodišnjak je otišao na kućni party te su ga prijatelji tamo drogirali raznim opijatima. Liječnici su ga morali reanimirati 16 minuta prije odlaska u bolnicu. Prijatelji ga nisu pokušali oživjeti

Od 7. kolovoza 17-godišnji Damion iz Friedrichshagena nedaleko od Berlina u vegetativnom je stanju.

Mladić je otišao na kućnu zabavu te su ga navodno na toj zabavi prijatelji drogirali raznim opijatima, piše njemački BILD.

Liječnik hitne pomoći zatekao je 17-godišnjeg mladića sa srčanim zastojem. Bolničari su ga morali reanimirati 16 minuta prije nego što su ga odvezli u bolnicu. Liječnici su u njegovom tijelu pronašli opijate i benzodiazepine. U kombinaciji, tvari se smatraju iznimno opasnima.

Prijatelji s kojima je proveo večer nisu ga pokušali oživjeti vidljivo je iz liječničkog nalaza,

Mladićeva obitelj jutro nakon zabave pokušavala ga je dobiti, ali mobitel mu je bio isključen. Nedugo nakon saznali su da je u bolnici.

“Bila sam šokirana. Tko očekuje da se dijete nikada neće vratiti kući? Uvijek sam se mogla osloniti na njega”, kaže mladićeva majka.

“Prijatelji su mu nešto umiješali u piće”, sigurna je Damionova majka, Kerstin B.

Damion se školovao za konobara, a htio je nastaviti školovanje za barmena i raditi u ugostiteljstvu, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari