TKO JE AROGANTNI UBOJICA? Dnevno trošio tisuće kuna, a ‘nabrijanim’ Mercedesom usmrtio oca osmero djece

Komšić je najmlađe dijete obitelji iz Kiseljaka koja se 2008. godine doselila na u Zagreb. Krenuo je u 8. razred, a s Kristinom je dijelio školsku klupu te je tako i počela ljubav

Na Županijskom sudu u Zagrebu 1.2 počelo je suđenje Davidu Komšiću za zločin tijekom kojeg je brutalno usmrtio bivšu djevojku Kristinu Krupljan, izbovši je nožem 88 puta. No, njegovo se ime prvi puta u novinskoj crnoj kronici pojavilo samo godinu dana ranije jer je usmrtio pješaka.

Često je izlazio u noćne klubove, redovito u društvu prijatelja. Dnevno je znao potrošiti i nekoliko tisuća kuna.

Vozio je “nabrijani” očev Mercedes kojim je na pješačkom prijelazu usmrtio oca osmero djece. Za taj je čin dobio je smanjenje zatvorske kazne s dvije godine na godinu i dva mjeseca. Komšić je u vrijeme nesreće imao 19 godina, a na pješaka je naletio na križanju Ulice grada Vukovara i Donjih Svetica. Očevidom je utvrđeno da je pješak prelazio na crveno, no Komšić je prilikom vožnje počinio nekoliko prekršaja – vozio je prevelikom brzinom te se prestrojio neposredno prije križanja.

David Komšić je najmlađe dijete obitelji iz Kiseljaka koja se 2008. godine doselila na Ferenščicu u Zagrebu. Krenuo je u 8. razred, a s Kristinom je dijelio školsku klupu te je tako i počela ljubav.

Sam je u iskazu policiji rekao da mu je bilo bolje u Kiseljaku i da nije želio ići u školu, ali da se tada zaljubio u Kristinu, piše Jutarnji list.

“Bila mi je sve, nije mi bilo ništa ljepše nego kad me zagrli. Bila je ljubomorna, smetalo ju je kad sam išao s društvom. Prijavljivala me zato lažno policiji tri-četiri puta. Prijavila je i moje prijatelje pa smo ostali 48 sati u pritvoru. Vidjelo se da je to lažna prijava, koja je bila odbačena pa smo pušteni. Sve sam joj opraštao, iako su mi i roditelji i svi govorili da je se klonim. Nisam mogao bez nje, čim bi me nazvala ja bih trčao k njoj. Prvi put je bila trudna, ali je imala pobačaj. Htjeli smo imati dijete. Rekla mi je tri dana prije slučaja da je trudna s drugim čovjekom i da je to samo avantura. Rekla mi je da će napraviti abortus i da će i dalje biti sve po starom. Ja sam joj oprostio. Te smo večeri njezinim autom išli na večeru. Kad smo se vraćali, ja sam vidio mobitel kraj mjenjača i da ima dvije SIM kartice. Ona nije vidjela da gledam mobitel. Na mobitelu sam vidio na drugoj kartici par rečenica i slike luksuzne kuće od tog čovjeka s kojim je bila trudna. Pisala mu je da je dva tjedna trudna s njim i da je sretna što će dobiti dijete s njim i napisala mu je ‘ljubavi’. On joj je ponudio da odu u Opatiju na odmor. Bila je u isto vrijeme i sa mnom i s njim. To me uništilo, ali nisam ništa govorio i ništa pitao. Vidio sam nož u autu, sve mi je došlo u glavu, cijela situacija; bila mi je sve na svijetu. Kad se parkirala ispred zgrade, ubio sam je i nazvao oca”, rekao je Komšić iskazu.

Ovo je zasad jedini poznati opis ubojstva koji je David Komšić ispričao tijekom vještačenja koje je obavljeno u sklopu priprema za kazneni postupak koji je u tijeku pred Vijećem za mladež zagrebačkoga Županijskog suda, kojim predsjedava sutkinja Sanja Mazalin, prenosi Jutarnji list.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari