POTRAGA DONOSI DETALJE

Tko je Daniela Adamcova? Njen nakit nosile su zvijezde Prijatelja, Brigitte Bardot…

Foto: Društvene mreže/RTL

Sudbina žene koja je pronađena dehidrirana i ozlijeđena na Krku je nevjerojatna.

Potraga je ekskluzivno otkrila ime žene koju je HGSS u nedjelju 12. rujna spasio na otoku Krku, a njena je životna priča upravo filmska. Daniela Adamcová je, naime, svojedobno bila dio svijeta poznatih i slavnih, pišu Vijesti.hr.

Studirala je dizajn i bavila se izradom dizajnerskog nakita koji su nosile zvijezde poput Brigitte BardotDiane RossBarbare Streisand, postave serije “Prijatelji”.

No, u nekom su trenutku stvari po Adamcovu pošle po zlu. Ostala je bez svega, nakon slave je postala beskućnica i završila u američkim udrugama koje se bave rehabilitacijom beskućnika i osobama s mentalnim i ovisničkim problemima.

Sve detalje života žene koja je nakon Holywooda završila u divljini otoka Krka, pogledajte u RTL-ovoj emisiji Potraga večeras u 19 i 20!

VIDEO DANA:

Podsjetimo, kao što smo već izvještavali, žena je pronađena 12. rujna na otoku Krku, u blizini mjesta Čižići, na obali. Bila je dehidrirana i iscrpljena, a uočio ju je čovjek na barci koji je pozvao policiju i HGSS. Pripadnici spasilačke službe prenijeli su je s nepristupačnog terena do auta, nakon čega je prebačena u Rijeku. Imala je ozljede po licu, no policija nije sumnjala na kazneno djelo.

Kako se nije sjećala svog imena ni ikakvih podataka o sebi, a nije imala ni mobitel ni osobne dokumente, policija je prošloga tjedna uputila poziv građanima da se jave ako išta znaju. U utorak je pronađen njen ruksak, no u novčaniku nije bilo ni dokumenata ni novca.

Prema informacijama koje je prikupila Potraga, Adamcová je 2015. godine otišla u Irsku, a zadnjih je godina putovala Europom pa je tako i došla u Hrvatsku, vlakom.

Kako je završila u divljini otoka Krka na obali, ozlijeđena, dehidrirana i bez svijesti o sebi, moći ćete vidjeti u RTL-ovoj emisiji večeras u 19 i 20.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari