TRAGEDIJA NA KRAJU GODINE: Dječak s Krnjeva teško stradao nakon udara struje na kolodvoru na Pećinama

Petnaestogodišnjak je u kritičnom stanju i bori se za život na Odjelu intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka

Maloljetni Riječanin (15) s Krnjeva teško je stradao u petak predvečer na području željezničkog kolodvora Sušak-Pećine. Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su kako je nakon obavljenog očevida utvrđeno da je mladić stradao od udara struje a ne od udara vlaka ili iz nekog drugog razloga, kako su mogli pomisliti neki koji su prvi naišli na unesrećenog dječaka.

Očevidom je utvrđeno kako se maloljetnik verao po teretnom vagonu a potom je došao u doticaj s električnom mrežom te pretrpio snažan udar struje što ga je odbacilo na tlo pored vagona.

Pronađen je s višestrukim teškim ozljedama nakon čega ga je tim hitne medicinske pomoći prebacio na Hitni trakt riječkog KBC-a.

Zasad je nepoznato iz kojeg se razloga 15-godišnjak s adresom na drugome kraju grada verao po vagonima na kolodvoru Sušak-Pećine, kao i to je li bio sam ili s nekim u društvu. Policija radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Petnaestogodišnjak je u kritičnom stanju i bori se za život na Odjelu intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari