HRABRA AKCIJA PILOTA

TRAGEDIJA NA KRKU Žena se utapala, helikopter sletio na mul da joj pomogne. Nažalost, umrla je

Foto: Screenshot/24 sata

Ženi je pozlilo u moru a procjena je bila da će joj se najbrže pomoći ako se po nju pošalje helikopter HHMS-a

U utorak ujutro velika drama na otoku Krku!

Ženi je pozlilo dok je plivala u moru kod Baške, navodno se počela i utapati a nekako su joj ipak pomogli da se domogne kopna gdje joj je pružena prva pomoć. Na otoku Krku postoji hitna medicinska služba no procijenjeno je da bi zbog gužvi na cestama ali i zbog udaljenosti Baške od grada Krka bilo bolje u pomoć poslati tim Hitne helikopterske medicinske službe.

Ekipa HHMS-a u nevjerojatno hrabroj iskciji pilota uspjela se spustiti na mol gdje je liječnica izašla i pokušala pomoći nesretnoj ženi no ona je nažalost ipak preminula, javio je 24sata.

“Pozlilo joj je u moru, navodno je to netko vidio i izvukao je na obalu, a onda je došao i helikopter koji je sletio na mali mol i iskrcao doktoricu. Oživljavali su je kad smo mi odlazili, ali ne znamo što se kasnije događalo jer smo otišli”, rekla je čitateljica 24sata.

Tim HHMS-a je u utorak nešto prije 9 sati zaprimio poziv za pomoć ženskoj osobi u Baški na otoku Krku, koja je izvučena iz mora u besvjesnom stanju. Helikopter je aktiviran u 8.44 i vrlo brzo je sletio na mul gdje su zatekli navedenu ženu.

“Nažalost, unatoč pružanju svih mjera tima hitne medicinske službe, koji su nesretnu ženu pokušali reanimirati, nije bilo pomoći i preminula je na mjestu – potrvđeno je iz Ravnateljstva Zavoda za hitnu medicinu Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari