Tragedija pri povratku s vjenčanja, poginulo dijete: ‘Nakon takvih scena više nećemo moći spavati’

Mještani su odmah pozvali Hitnu pomoć i vatrogasce

U teškoj prometnoj nesreći na cesti D3 kod Svetog Ivana Zeline u kojoj je nastradala četveročlana obitelj koja se vraćala s vjenčanja, izgubilo je život dijete dok je troje ljudi teško ozlijeđeno.

“Golf je vozio muškarac (44) Ulicom Hrastje. Kod kućnog broja 30 skrenuo je ulijevo i sletio u odvodni kanal. Preminulo je dijete, vozač, 38-godišnja putnica i još jedno dijete teško su ozlijeđeni i prebačeni su u KB Dubrava”, objavila je policija.

“Bili su zabijeni u mostić direktno ispod mog prozora. Vozač je pokušavao otvoriti vrata no nije mogao. Odmah sam zvao pomoć. Taj muškarac je malo bio pri svijesti, a malo nije. Bio je u potpunom šoku. Čuo sam ga samo kako kratko u bunilu govori: ‘Katica pazi glavu, Katica pazi glavu’”, ispričao je Darko Heged koji je izašao na cestu pomoći ljudima, za 24sata.

Mještani su odmah pozvali Hitnu pomoć i vatrogasce koji su u 05.30 sati dobili dojavu o prometnoj nesreći. Da bi liječnik došao do ozlijeđenih, vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina morali su skinuti prozore, razrezati vrata i krov Volkswagen Golfa.

“Ti naši vatrogasci su čudesni. Kad su ih vadili pazili su da ih ne ozlijede. Vidio sam da su prekrili muškarca kako ga ne bi ozlijedili. On je bio u takvom stanju da uopće nije reagirao”, rekao je potreseni Heged i dodao da nakon takvih scena neće moći spavati.

Zapovjednik vatrogasaca Kristijan Košćec kazao je za 24sata kako im je to bila jedna od težih intervencija u zadnje vrijeme.

“Imali smo lavovski posao. Stigli smo za Hitnom i napravili smo zbilja sve što smo mogli uz suradnju i pomoć liječničkog tima. Ovo nam je treća takva teška intervencija u prometu u posljednja dva mjeseca”, rekao je zapovjednik Košćec.
Vijesti.hr
Foto: Facebook/DVD Sv Ivan Zelina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari