TRAGEDIJA U LABINU: Baku pregazio motociklist, unuk u stanju šoka

Photo: Ilustracija (Dusko Marusic /PIXSELL)

Vozač motocikla je ozlijeđen i hitno je prevezen u bolnicu, 62-godišnjakinja je poginula, a osmogodišnji dječak je bez ozljeda

U Labinu je poginula 62-godišnja žena iz Vineža kad je na nju naletio motocikl dok je s osmogodišnjim unukom prelazila cestu. Motociklist je ozlijeđen i prevezen u riječku bolnicu na Sušaku, a osmogodišnjak je prošao bez ozljeda.

Prema podacima policije, 62-godišnjakinja je zajedno s osmogodišnjim unukom prelazila cestu u Ulici Zelenice na pješačkom prijelazu kada je na njih naletio motocikl kojim je upravljao 39-godišnjak iz Nedešćine.

Od siline udarca žena je odbačena nekoliko metara te je na mjestu događaja preminula dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda.

U nesreći je ozljeđen motociklist koji je hitno prevezen u riječku bolnicu na Sušaku.

“Osmogodišnji dječak prošao je na sreću bez ozljeda, ali je u stanju šoka ipak prevezen u bolnicu premda nije bilo potrebe za pružanjem hitne medicinske pomoći na mjestu događaja. Očevid nesreće obavljaju županijski državni odvjetnik i djelatnici labinske prometne policije”, rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari