TRAGIČAN ISHOD POTRAGE Nestali Riječanin Sergej Škorić pronađen mrtav kod Plomina

Pixsell

Tijekom jučerašnjeg dana, nakon dirljivog apela obitelji raširenog elektroničkim medijima, mnogi Riječani s nadom su pratili izvješća o potrazi za Sergejem Škorićem

Nažalost, krajnji ishod potrage je tragičan. Riječki odvjetnik, suprug i otac djeteta s poteškoćama u razvoju (OVDJE), pronađen je sinoć mrtav.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je na odmorištu udaljenom oko kilometar od plominskog vidikovca. Kako smo javljali tijekom jučerašnjeg dana (OVDJE), najprije je na makadamskom ugibalištu Načinovići (na cesti Opatija – Labin) pronađen njegov tamnoplavi automobil Peugeot 307.

U automobilu su bile netaknute muškarčeve stvari – jakna, aktovka, ključ automobila… ali Sergeja Škorića nije bilo u blizini vozila te je potraga nastavljena.

U potragu se još ranije uključila i Hrvatska gorska služba spašavanja s pripadnicima iz Istre i Rijeke s dva potražna psa te mnogobrojni policajci i labinski vatrogasci. Tijekom poslijepodneva pronađeno je i beživotno tijelo muškarca, a iz PU istarske potvrđena je tragična vijest kako je riječ o muškarcu za kojim se tragalo gotovo 24 sata.

Policija je na mjestu pronalaska pristupila obavljanju očevida i razjašnjavanju uzroka smrti.

Slučaj je posebno senzilibilizirao širu riječku javnost jer je nestali muškarac otac djeteta s poteškoćama u razvoju, a Riječane je ganuo i dirljivi apel obitelji upućen preko društvene mreže Facebook i riječkih elektroničkim medija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari