STRAŠNA TRAGEDIJA

Traje borba za život mladića: ‘Drugog smo pokušavali spasiti, ali nismo uspjeli’

Idi na originalni članak
Oglas

U Zadru na Liburnskoj obali sinoć oko 23:15 došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup.

Pogledajte više u Videu:

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile četiri muške osobe, dvije osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradale, dok su 22-godišnjak i 17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

Zamjenik ravnatelja Zadarske opće bolnice Edi Karuc rekao je da je jedna osoba bila dovedena bez ikakvih znakova života, a jedna s lakšim tjelesnim ozljedama.

“Pristupili smo reanimaciji dvije osobe i jednu smo uspjeli reanimirati, a drugu nažalost nakon pola sata pokušavanja ipak nismo uspjeli reanimirati. Sada je kod nas jedna osoba na jedinici intenzivnog liječenja i u kritičnom je stanju, dok je drugi lakše ozlijeđen i jako je uplašen ali srećom on nije životno ugrožen”, kazao je Edi Karuc za Večernji list.

Vijesti.hr

Exit mobile version