POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Traže se očevici! Neoprezni vozač na Rastočinama teško ozlijedio staricu (82); Znate li nešto o tome?

Pozivamo vozača osobnog vozila koji je sudjelovao jučer u nesreći u ulici Rastočine u Rijeci, kao i ostale očevice, da se jave u Postaju prometne policije Rijeka, Ciottina 25, osobno ili putem telefona 051/430-655, 192, odnosno e-mailom: primorsko-goranska@policija.hr  

Molimo očevice prometne nesreće i vozača osobnog vozila koji je sudjelovao u nesreći,  jučer, 3. kolovoza, oko 10 sati u ulici Rastočine, ispred kbr. 4 u Rijeci, da se jave u Postaju prometne policije Rijeka, Ciottina 25, osobno ili putem telefona 051/430-655, 192, odnosno e-mailom: primorsko-goranska@policija.hr.

VIDEO DANA:

Riječ je o prometnoj nesreći koju je izazvao vozač osobnog vozila prilikom kretanja unazad kada je udario i oborio na tlo 82-godišnju pješakinju.  U toj nesreći pješakinja je  zadobila teške tjelesne ozljede, a za sada, nepoznati vozač, nakon što je ozlijeđenoj pomogao, napustio je mjesto događaja bez da je nesreću prijavio policiji.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, molimo sve očevice, a posebno  vozača osobnog vozila koji se udaljio s mjesta nesreće, da se jave policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari