TRAŽE SE OČEVICI: Tko je vozačica bijelog Fiata punto koja je napustila mjesto nesreće na Marinićima?

U prometnoj nesreći koja se dogodila 8. srpnja oko 8,50 sati kod kbr. 59 u Marinićima na području Viškova dvije su osobe teško ozlijeđene

Autobus u kojem su se navedene osobe prevozile naglo je kočio poradi izbjegavanja sudara s vozilom marke Fiat punto koje se kretalo iz suprotnog smjera, odnosno iz smjera Viškova u smjeru Marinića i koje je prešlo na kolničku traku kojom se kretao autobus.

U prometnoj nesreći sudjelovalo je i osobno vozilo marke Citroen te teretno vozilo marke TAM. Vozačica osobnog vozila Fiat punto, bijele boje nastavila je vožnju bez zaustavljanja i napustila mjesto prometne nesreće.

Kako bi se utvrdile sve okolnosti navedene prometne nesreće iz Policijske uprave primorsko-goranske mole građane – ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o prometnoj nesreći ili o osobnom vozilu marke Fiat punto bijele boje koje se udaljilo s mjesta događaja – da se slobodno jave na broj 192 ili na broj 430-655 ili osobno u Postaju prometne policije Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari