I NEŠTO DRUGIH ARTIKALA

Trgovkinja (31) iz Opatije zbog štetne navike završila iza rešetaka!

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31-godišnjakinja, kao djelatnica jedne opatijske trgovine, u dva navrata iz trgovine otuđila više kutija cigareta i drugih artikala 

Oglas

Policijski službenici Policijske postaje Opatija, u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke, proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 31-godišnju hrvatsku državljanku zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pronevjere.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31-godišnjakinja, kao djelatnica jedne opatijske trgovine, tijekom srpnja i kolovoza ove godine u dva navrata iz trgovine otuđila više kutija cigareta i drugih artikala.

“Time je iznevjerila povjerenje poslodavca- trgovačku tvrtku sa sjedištem u Omišu, te počinila materijalnu štetu u vrijednosti najmanje 12 400 kuna.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Po završetku istraživanja, protiv osumnjičene 31-godišnjakinje se za navedena dva kaznena djela pronevjere podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version