I NEŠTO DRUGIH ARTIKALA

Trgovkinja (31) iz Opatije zbog štetne navike završila iza rešetaka!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31-godišnjakinja, kao djelatnica jedne opatijske trgovine, u dva navrata iz trgovine otuđila više kutija cigareta i drugih artikala 

Policijski službenici Policijske postaje Opatija, u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke, proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 31-godišnju hrvatsku državljanku zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pronevjere.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31-godišnjakinja, kao djelatnica jedne opatijske trgovine, tijekom srpnja i kolovoza ove godine u dva navrata iz trgovine otuđila više kutija cigareta i drugih artikala.

“Time je iznevjerila povjerenje poslodavca- trgovačku tvrtku sa sjedištem u Omišu, te počinila materijalnu štetu u vrijednosti najmanje 12 400 kuna.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

Po završetku istraživanja, protiv osumnjičene 31-godišnjakinje se za navedena dva kaznena djela pronevjere podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari