Trojica harali po Opatiji! Provalili u kiosk i kafić pa uništavali ulaze u hotele

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija

Osumnjičeni je trojac tijekom  provalio u ugostiteljski objekt i kiosk, ali i oštetio dio inventara na opatijskim objektima

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni trojac tijekom 27. i 28. veljače na području Liburnije provalio u ugostiteljski objekt i kiosk iz kojih su uz alkoholna pića otuđili i druge predmete.  Osim toga, sumnjiče se i za počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari jer su na istom području oštetili dijelove inventara na jednom hotelu i zdravstvenom objektu, kao i druge predmete na javnom prostoru.

Ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo  iz Zagreba, dva hotelijerska i ugostiteljsko društvo kao i zdravstvena ustanova iz Opatije. Ukupna počinjena materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem te četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari, trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja