PRIVEDENI SU

Trojica mladića iz BiH (24, 26) na otoku Krku krali po plažama i hotelima, jedan pokušao i prevariti policiju!

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku

Krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Bosne i Hercegovine starosti 24 i 26 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Spomenuti se sumnjiče da su u utorak, 7. lipnja na plaži u Baški na otoku Krku otuđili ruksak s novčanikom i mobitelom u vlasništvu 25-godišnje hrvatske državljanke, stoji u priopćenju policije.

VIDEO DANA:

Isto tako, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su prvoosumnjičeni 24 godišnjak i drugoosumnjičeni 26-godišnjak u nedjelju, 5. lipnja u hotelu u gradu Krku otuđili novčanik s pulta recepcije.

Materijalna šteta počinjenim kaznenim djelima cijeni se na oko 12 000 kuna.

Osim toga, drugoosumnjičeni 26-godišnjak se prilikom uhićenja policijskim službenicima lažno predstavio, odnosno dao im je na uvid tuđu putnu ispravu koju je koristio kao svoju.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku, navodi policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari