Trojica mladića na području Čavli “pali” s 400 grama marihuane

Foto: Riportal

Njih trojica su zatečena sinoć, 14. ožujka na području Čavli u osobnom vozilu, zagrebačkih registracijskih oznaka

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske kontinuirano poduzimaju kako samostalno tako i u suradnji sa svim nadležnim službama mjere i radnje u cilju suzbijanja svih oblika kažnjivih radnji, posebice krijumčarenja ljudi i roba te zlouporaba svih vrsta droga.

U tijeku je kriminalističko istraživanje koje provode policijski službenici III. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 27, 24 i 21 godine.

Njih trojica su zatečena sinoć, 14. ožujka na području Čavli u osobnom vozilu, zagrebačkih registracijskih oznaka koje je zaustavljeno u suradnji Mobilne jedinice Carine i policijskih službenika Ravnateljstva policije i u kojem je pronađena marihuana.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga spomenutog osobnog vozila te je u istom pronađeno i oduzeto oko 400 grama marihuane. Kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari