TRSAT: “Oderao” autobus o zid, internet “gori”: Je li prije toga i oštetio automobil?

Ne prestaju nevolje Autotroleja: u “glavnoj ulozi” večeras je autobus koji je oderao oplatu o zid ispred Crkve Gospe Trsatske odnosno ispred autobusnog stajališta u ulici Šetalište Joakima Rakovca

Fotografija nesretnog događaja, originalno objavljena u grupi Problemi u prometu – Rijeka i okolica, već je obišla grupe na društvenoj mreži a komentatori se ne mogu načuditi ovako početničkoj vozačevoj pogrešci, odnosno krivoj procjeni vozača o razdaljini između vozila i zida.

Da stvar bude gora, u jednom komentaru se tvrdi da je isti taj autobus, registarske oznake RI-236 DU, nešto prije u prolazu oštetio i jedan automobil. Sve je potkrijepljeno i fotografijom oštećenog automobila a navodno je pozvana i policija s nakanom oštećenika da iz prometa isključi napažljivog vozača autobusa.

Ipak, on je, prema komentatorima, nastavio vožnju i zaustavio se u zidu u središtu Trsata.

Riječani su ljuti da ljući ne mogu biti i internet naprosto “gori”! Spominju se odlasci kvalitetnih vozača koje zamjenjuju navrat-nanos sakupljeni “priučeni” vozači, a građani u komentarima doslovce izražavaju strah za svoje živote ako se nastave koristiti uslugama Autotroleja.

I nitko ništa ne izmišlja, “brdo” povoda im svakodnevno nudi sam Autotrolej…

Foto: D. Tomić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari