DETALJI TRAGEDIJE

Tuga u Kaštelima: Žena željela pomoći mužu pa išla pogledati dolazi li vlak, spotaknula se i pala

Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Na željezničkom prijelazu na području Kaštel Sućurca pješakinja je smrtno stradala u naletu teretnog vlaka koji je putovao iz smjera Perkovića prema Solinu i Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Tragedija se dogodila na glavnom željezničkom prijelazu u Sućurcu, na Putaljskom putu, koji povezuje Jadransku magistralu sa starom Kaštelanskom cestom i centrom mjesta. Željeznički promet je privremeno prekinut.

Državno odvjetništvo je obaviješteno o incidentu, a trenutno je u tijeku očevid, potvrđeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Prema neslužbenim informacijama, stradala je žena koja je živjela u blizini prijelaza i navodno je pokušala pomoći suprugu koji je čekao u koloni vozila te je otišla pogledati nailazi li vlak. Rampa na prijelazu je bila spuštena zbog prolaska vlaka, a prema prvim neslužbenim informacijama, nesretna žena se spotaknula dok je hodala unatrag, te je na nju naletio vlak, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari