TURISTI NA METI LOPOVA: Provaljeno u kamper kod Matulja, nestao gumenjak u Malinskoj, u kampovima haraju dugoprstići

Foto: ilustracija

Materijalna šteta mjeri se u desecima tisuća kuna

Opatijska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je jučer u noći na području Rupe kod Matulja provalio u kamper vozilo marke Fiat, nizozemskih registarskih oznaka, te otuđio dva tablet računala i mobitel. Ovim kaznenim djelom teške krađe oštećen je 44-godišnji nizozemski državljanin za oko 15 000 kuna.

Krčka policija jučer je zaprimila prijavu o počinjenju kaznenog djela krađe na području Malinske. Prema dosadašnjim saznanjima, nepoznati počinitelj je tijekom 19./20. srpnja iz lučice na području Malinske otuđio gumenjak sive boje s opremom, marke Maestral, u vlasništvu 59-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta cijeni se na oko 22 000 kuna.

U protekla dva dana policija je zaprimila tri prijave o počinjenju kaznenih djela krađe u autokampovima. Na području Medveje, Njivica na otoku Krku te u Selcu, nepoznati počinitelji su iz bungalova i kamp kućica otuđili novčanike s novcem čime su oštetili jednog izraelskog i dva slovenska državljanina, starosti 39 i 58 godina. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na više od 11 000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari