TURISTI NA METI LOPOVA: Provaljeno u kamper kod Matulja, nestao gumenjak u Malinskoj, u kampovima haraju dugoprstići

Foto: ilustracija

Materijalna šteta mjeri se u desecima tisuća kuna

Opatijska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je jučer u noći na području Rupe kod Matulja provalio u kamper vozilo marke Fiat, nizozemskih registarskih oznaka, te otuđio dva tablet računala i mobitel. Ovim kaznenim djelom teške krađe oštećen je 44-godišnji nizozemski državljanin za oko 15 000 kuna.

Krčka policija jučer je zaprimila prijavu o počinjenju kaznenog djela krađe na području Malinske. Prema dosadašnjim saznanjima, nepoznati počinitelj je tijekom 19./20. srpnja iz lučice na području Malinske otuđio gumenjak sive boje s opremom, marke Maestral, u vlasništvu 59-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta cijeni se na oko 22 000 kuna.

U protekla dva dana policija je zaprimila tri prijave o počinjenju kaznenih djela krađe u autokampovima. Na području Medveje, Njivica na otoku Krku te u Selcu, nepoznati počinitelji su iz bungalova i kamp kućica otuđili novčanike s novcem čime su oštetili jednog izraelskog i dva slovenska državljanina, starosti 39 i 58 godina. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na više od 11 000 kuna.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari