BIZARNA NESREĆA

TURNIĆ Nedjelja u Rijeci: I dva vozila na cesti dovoljna za nesreću…

Foto: Facebook/D.M./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se oko 14 sati na križanju Ulice Rikarda Benčića i Ulice Franje Čandeka

Danas oko 14 sati na križanju Ulice Rikarda Benčića i Ulice Franje Čandeka pod još neutvrđenim okolnostima došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Prema prvim dojavama s terena u nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba, no materijalna šteta na vozilima bit će velika, što se vidi i na fotografijama koje su na Fcebook postavili članovi grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica.

Foto: Facebook/A.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

U neku ruku ovdje se može govoriti i o prilično neobičnoj nesreći, jer se dogodila u “gluho” doba nedjeljnog ručka, kada u prometu na riječkim cestama nema većeg broja vozila, a danas ih je još i manje zbog “mini-lockdowna” u kojem upravo svi sudjelujemo.

Nažalost, ni lijepo vrijeme ni pregledna prometnica uz mizeran promet nisu mogli osujetiti očiglednu nepažnju nekog ovo ovih vozača, jer je imlaiku jasno da je ovdje uzrok nesreće najvenrojatnije nepoštivanje ili nepoznavanje pravila o prednosti prolaska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari