KOD METKOVIĆA

U bolnici na liječenju: Auto naletio na dijete koje je pretrčavalo cestu izvan pješačkog prijelaza

Foto: Ilustracija (Duško Marušić/Pixsell)

Policija još jednom skreće pozornost roditeljima da upozore djecu o važnosti prelaženja kolnika preko obilježenog pješačkog prijelaza

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 7,15 sati u Ulici Alojzija Stepinca u Metkoviću došlo je do prometne nesreće koja je za posljedicu imala jednu ozlijeđenu osobu. Do prometne nesreće je došlo kada je dijete pretrčavalo kolnik, izvan obilježenog pješačkog prijelaza, te je u tom trenutku na dijete naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 54-godišnjakinja, izvijestila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Zbog zadobivenih ozljeda koje su nastale udarom vozila, dijete je prevezeno u KBC Split gdje je zadržano na liječenju.

Policija još jednom skreće pozornost roditeljima da upozore djecu o važnosti prelaženja kolnika preko obilježenog pješačkog prijelaza, a roditeljima nižih razreda osnovne škole predlažemo da s djecom nekoliko puta prijeđu put od kuće do škole kako bi na taj način svojoj djeci osigurali siguran odlazak i povratak iz škole.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari