BIJEG S MJESTA NESREĆE

U Čavlima pijani vozač (25) pred zoru vozilom udario pješakinju (70) i pobjegao. Teško je ozlijeđena

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 34 prometne nesreće u kojima je sedam osoba lakše a isto toliko je i teže ozlijeđenih

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 3. lipnja oko 03,50 na području Čavli teško je ozlijeđena 70-godišnja hrvatska državljanka.

“25-godišnji vozač je upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola udario 70-godišnjakinju koja se kretala kolnikom.Pješakinja je uslijed udarca pala na tlo a vozač je napustio mjesto događaja.

Ozlijeđenoj 70-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozlijede.”, izvijestili su iz policije.

Zbog izazivanja prometne nesreće nad vozačem provedeno je kriminalističko istraživanje i bit će sankcioniran prema važećim zakonskim propisima.

Policija ponovo poziva vozače, ali i ostale sudionike u prometu na odgovorno ponašanje, uz dosljedno pridržavanje svih prometnih pravila i propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari