PREVEZEN U KBC RIJEKA

U centru Rijeke teško stradao motociklist, nije kriv za nesreću. Evo što se dogodilo

U ulici Ivana Grohovca 57-godišnji vozač osobnog vozila je oduzeo prednost kretanja motociklu kojim je upravljao 40-godišnjak u smjeru ulice Žrtava fašizma, izvijestila je policija.

Jučer oko 17.50 sati u ulici Ivana Grohovca u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 40-godišnji hrvatski državljanin, vozač motocikla.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 57-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom, riječkih registracijskih oznaka iz ulice Školjić prema Fiumari, na raskršću s ulicom Ivana Grohovca oduzeo prednost kretanja motociklu kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin u smjeru ulice Žrtava fašizma.

Od jačine udarca 40-godišnjak je s motociklom pao na kolnik i zbog zadobivenih ozljeda je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu liječnici dijagnosticirali teške tjelesne ozljede. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,03 promila alkohola.

Zbog izazivanja prometne nesreće, 57-godišnjak će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i 40-godišnji vozač motocikla radi vožnje pod utjecajem alkohola.

Pozivamo još jednom vozače te sve ostale sudionike u prometu na maksimalno odgovorno ponašanje u prometu i poštivanje svih prometnih propisa kako bi se izbjegle mogućnosti izazivanja prometne nesreće.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari