U ČETVEROSATNOJ AKCIJI 92 PREKRŠAJA PREKORAČENJA BRZINE: Vozači vole jače pritisnuti papučicu gasa, a ni čašica im nije strana

Foto: Ilustracija

Tijekom jučerašnje četverosatne policijske akcije na cestama Primorsko-goranske županije evidentirana su 92 prekršaja prekoračenja brzine od čega 26 u naseljenom mjestu i 66 izvan naseljenog mjesta.

Najveća brzina izmjerena je u 10,57 sati na auto cesti A6, kod vijadukta Zečeve drage u smjeru Rijeke. VW passat zagrebačkih registracijskih oznaka kretao se brzinom od 144 kilometara na sat na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 kilometara na sat.

Proteklog tjedna, od 7. do 13. prosinca na području svih policijskih uprava pa tako i na području Policijske uprave primorsko-goranske policija je pojačano nadzirala vozače koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola ili droge. Kontrolirano je 621 vozača, od kojih je njih 70 bilo pod utjecajem alkohola, a pet osoba je odbilo provjeru na prisutnost droga u organizmu.

Sinoć oko 21,35 sati na području Novog Vinodolskog policija je zatekla 48-godišnjaka koji je upravljao VW golfom iako mu je ranije istog dana zbog prometnog prekršaja izrečena mjera opreza oduzimanja vozačke dozvole. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 2,10 promila alkohola u krvi zbog čega je zadržan u službenim prostorijama policije. U policiji je zadržan i 60-godišnji vozač Daewooa, zatečen u noći 15. prosinca oko 2,25 sati u Vukovarskoj ulici u Rijeci. Izmjereno mu je 1,78 promila alkohola u krvi.

Na području Malinske sinoć oko 22,35 sati zaustavljen je 35-godišnji vozač Peugeota. Izmjereno mu je  1,41 promila alkohola u krvi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari