'PALI' KOD VRBOVSKOG

U G. kotaru zaustavljeni navijači Hajduka na putu u Ženevu. Na utakmicu juniora išli s dimnim bombama, palicama i drogom!?

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Policija jekod Vrbovskog na A6 zaustavila dvojicu rabijatnih navijača te ih po završetku postupanja prekršajno sankcionirala, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko jučer su oko 10.40 sati, tijekom redovnog nadzora prometa na autocesti A6, kod vijadukta Severinske Drage zaustavili osobno vozilo marke Volkswagen, zadarskih registracijskih oznaka. Vozilom je u smjeru Rijeke upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin dok se na mjestu suvozača nalazio 35-godišnjak.

“Prilikom pretrage vozila pronađeno je 16 komada nedozvoljenih pirotehničkih sredstava, od kojih su četiri tzv. dimne bombe i četiri „bengalke“, ali i teleskopska palica, metalni tzv. “boxer” i 1,5 gram droge hašiš.

Riječ je o pripadnicima jedne navijačke skupine koji su krenuli na nogometnu utakmicu u inozemstvu i planirali podržati klub na sportskom susretu s nedozvoljenim sredstvima.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, obojica osumnjičenika su sankcionirana u skladu s odredbama Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a 34-godišnjak i temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Zbog počinjenih prekršaja, optužnim prijedlozima sveukupno im je predložena novčana kazna od 3.320 eura. Inače za prekršaje iz domene Zakona o sprječavanju nereda predviđene su i zatvorske kazne do 30 dana.

Podsjetimo, juniori Hajduka danas u 18 sati na stadionu Servettea u Ženevi igraju polufinale Lige prvaka mladih protiv Milana. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari