DJEVOJKA U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

U Matuljima pokušaj ubojstva! Upucao djevojku (23) u stanu, a onda mu došao prijatelj da sakriju tragove

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku

Na području Matulja kod Opatije u utorak došlo je do ranjavanja vatrenim oružjem djevojke koja je teško ozlijeđena. Muškarac (36) sumnjiči se da je u utorak oko 21 sat u stanu na području Matulja pucnjem iz pištolja ozlijedio 23-godišnjakinju.

Nedugo nakon toga, na mjesto događaja stigao je drugoosumnjičeni 53-godišnjak i pomogao 36-godišnjaku prenijeti ozlijeđenu do osobnog vozila kojim ju je potom 36-godišnjak odvezao u KBC Rijeka.

Osim toga, u namjeri da pomogne prvoosumnjičenom, 53-godišnjak je sakrio tragove koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Ozlijeđenoj djevojci pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje je zadržana te je životno ugrožena.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari