U moru kod lukobrana uz 3. maj pronađeno tijelo nestalog muškarca

Foto: Ilustracija (Denis Flego)

Muškarac je isplovio svojom brodicom a sin je obavijestio nadležne službe da se njegov otac nije vratio

Riječka Lučka kapetanija pronašla je u četvrtak navečer mrtvo tijelo 78-godišnjeg muškarca za kojim se tragalo, u moru uz lukobran brodogradilišta ‘3. Maj’, priopćeno je u petak iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Tijelo 78-godišnjeg muškarca, hrvatskog državljana, pronađeno je nedugo nakon što je za njim sinoć pokrenuta akcija traganja u riječkom akvatoriju, temeljem dojave policije u Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) u 18,44 sati. U potragu je odmah isplovio brod riječke Lučke kapetanije.

Detaljne informacije o nestalome J. S. (78), državljaninu Hrvatske, dao je njegov sin, koji je obavijestio nadležne službe da je njegov otac tijekom dana isplovio vlastitom brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu.

Brodicu nestaloga policija je pronašla privezanu za bovu, 20-tak metara od obale mjesne športske lučice Kantrida, ali nestalom muškarcu nije bilo traga.

Nedugo nakon pokretanja potrage, oko 20 sati službenici riječke Lučke kapetanije pronalašli su tijelo nestalog 78-godišnjeg muškarca uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta ‘3. Maj’.

O pronalasku je obaviještena Postaja pomorske policije Rijeka, čiji službenici su preuzeli tijelo. Za sve daljnje informacije u ovom slučaju nadležna je Policijska uprava Primorsko-goranska, navodi se u priopćenju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari