NOVO STRADANJE MOTOCIKLISTA

U nesreći na čvoru Draga poginuo motociklist (44), policija objavila kako se to dogodilo

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće

Jučer oko 20,15 sati na autocesti A7 dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji motociklist.

“Naime, 44-godišnjak je upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A7 iz smjera Svetog Kuzma u smjeru Orehovice. Dolaskom na čvor „Rijeka-Istok“, prilikom mijenjanja prometne trake koja je namijenjena za isključivanje u smjeru DC 404, motociklom je udario u zaustavljeno teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka koje je obavljalo ophodarsku djelatnost i osiguravalo skup vozila (teretno s poluprikolicom) koje se nalazilo u kvaru.

Nakon toga motociklist je od udara pao na kolnik te je u tom trenutku u njega udarilo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji vozač.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva u Rijeci, a promet je navedenom dionicom autoceste od 22,14 do 23,33 sati bio u prekidu te se preusmjeravao okolnim pravcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari