TEŠKA PROMETNA NESREĆA

U Pobrima teško stradao mladi motociklist (26), prednost mu oduzeo vozač (71) automobila njemačkih oznaka

Ilustracija: Srecko Niketic/PIXSELL

U četvrtak 1. rujna oko 15.20 sati na području Pobri kod Matulja dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 26-godišnji vozač motocikla

“Do nesreće je došlo kada je 71-godišnji njemački vozač osobnog vozila marke Renault, njemačkih nacionalnih oznaka, krećući se iz smjera Opatije prema Matuljima, na raskrižju u Pobrima na Varljenskoj cesti s Ulicom Put za Forticu oduzeo prednost kretanja 26-godišnjem hrvatskom državljaninu dok je motociklom marke Yamaha MT , riječkih registracijskih oznaka, kretao se iz suprotnog smjera prema Opatiji.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Od jačine udarca motociklist je s vozilom pao na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda, prevezen je u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

“I ovom prilikom ponovo podsjećamo da su vozači motocikala i mopeda jedna od najugroženijih skupina u prometu te apeliramo na sve vozače da dosljedno poštuju sva prometna pravila i propise s ciljem smanjenja mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama.”, priopćili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari