U prometnoj nesreći na A6 RI-ZG teško ozlijeđen vozač Citroena riječkih tablica

Photo: Ilustracija (Borna Filic/PIXSELL)

Krećući se u smjeru Zagreba nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na kolniku te je prešao u desnu traku prometnice i udario u priključno vozilo, teretnog vozila marke Iveco

Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 14 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena. Riječ je o 40-godišnjem vozaču osobnog vozila marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka, koji je na auto cesti A6 u tunelu Javorova Kosa izazvao prometnu nesreću.

Krećući se u smjeru Zagreba nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na kolniku te je prešao u desnu traku prometnice i udario u priključno vozilo marke Smitz, teretnog vozila, zagrebačkih registracijskih oznaka. Priključno vozilo se kretalo u istom smjeru, a u skupu vučnog vozila marke Iveco, kojim je upravljao 25 –godišnji hrvatski državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda, vozač Citroena prevezen je u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Foto: Čitatelj

Tijekom provedbe očevida dionica autoceste A6 u smjeru Zagreba, od čvora Ravna Gora do čvora Vrbovsko, bila je zatvorena za sav promet od 12.10 do 14 sati, kada je promet pušten preticajnom trakom i u potpunosti normaliziran u 15 sati. Sva vozila su u tom vremenu preusmjerena na državnu cestu D3 Rijeka –Zagreb.

S ciljem smanjenja nesreća, pozivamo sve sudionike u prometu, posebice vozače, na povećani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari