VOZAČICA - STARIJA MALOLJETNICA

U prometnoj nesreći se zapalio motocikl, teško ozlijeđena vozačica medicinskim letom prevezena u KBC Rijeka

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sinoć oko 22 sata na Rabu se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena vozačica motocikla, hrvatska državljanka

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je spomenuta starija maloljetnica, upravljajući motociklom zadarskih registracijskih oznaka, u mjestu Mundanije nepropisno pretjecala kolonu vozila te naletjela i udarila u zadnji dio osobnog vozila, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji njemački državljanin.

Od jačine udarca, motocikl se s vozačicom zarotirao te pao na kolnik i pri tome zapalio. Vatra je zahvatila i vozačicu koju su prolaznici udaljili iz buktinje, a pripadnici DVD Rab su ubrzo ugasili požar na motociklu.

Ozlijeđenoj motociklistici su prvu pomoć pružili djelatnici HMP-a te je potom medicinskim letom prevezena u KBC Rijeka gdje su joj dijagnosticirane teške ozljede.

Uz spomenutu nesreću, jučer su se dogodile još dvije prometne nesreće u kojima su vozači motocikala i mopeda teško ozlijeđeni.

Oko 14.15 sati u Kastvu je teže ozlijeđen 31-godišnji vozač mopeda, državljanin Sjeverne Makedonije, kome je oduzeo prednost kretanja vozač osobnog vozila, riječkih registracijskih oznaka, 64-godišnji hrvatski državljanin. U toj nesreći je i lakše ozlijeđena putnica na mopedu.

U Rijeci je oko 17 sati u ulici Pomerio nesreću izazvao 43-godišnji vozač motocikla, hrvatski državljanin, upravljajući vozilom bez položenog vozačkog ispita. U KBC Rijeka mu je pružena medicinska pomoć i utvrđene teže ozljede.

Od sveukupno 18 nesreća koliko ih je evidentirano tijekom jučerašnjeg dana do danas, s ozlijeđenim osobama ih je bilo pet, a 13 s materijalnom štetom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari