U Puli pred vlasnicom ubio psa: ‘Koko je cvilila, a on ju je ubadao nožem.’

“Da je barem uzvratila, možda bi danas bila živa”, kazala je potresena vlasnica

Sedmogodišnja kujica američkog staforda Koko brutalno je ubijena u subotu oko 16 sati dok je u Šijanskoj šumi šetala sa svojom vlasnicom. Puljanin joj je zadao četiri ubodne rane nožem, od kojih je jedna duboka čak osam centimetara, piše Glas Istre.

“Koko je bila kućni pas, naš ljubimac, odgojena da bude s djecom. O njezinoj blagoj naravi, mada spada u opasne pasmine, dovoljno govori činjenica da se ona uopće nije branila, da je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni….”, priča potresena vlasnica.

Puljanka je te subote, zajedno sa svojom prijateljicom i njezinim psom, krenula u Šijansku šumu u kojoj i inače šeću sa psima. Oko 16 sati krenule su dublje u šumu kako bi pustile pse s povodaca da se istrče.

Dublje u šumi vidjele su mlađeg dečka i curu kako zajedno s nekim psom čuče u žbunju. Nakon nekih sat vremena, vraćajući se, ponovo su naletjele na njih i njena Koko krenula je prema njima da ih pozdravi, pronjuška.

“No čim je prišla, taj je manijak uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i krenuo rukom prema mome psu. U početku uopće nisam shvatila što se događa, pas je cvilio, ovaj ga je i dalje ubadao, Koko se u jednom momentu samo okrenula i počela vraćati prema meni. Da je barem uzvratila, možda bi danas bila živa. Kada sam stigla do nje, ona je već pala na pod, krv je špricala na sve strane, vezala sam šal oko nje, ali nisam mogla spriječiti daljnje krvarenje”, prisjeća se užasavajućeg prizora.

Vijesti.hr
Foto: Glas Istre

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari