U RACIJI PRONAĐENA DROGA: U kafiću u središtu Rijeke 25-godišnjak u više navrata prodavao ecstasy i speed

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg je 29. studenoga tijekom provođenja racije, zatekla u ugostiteljskom objektu u užem središtu Rijeke.

Za trajanja racije i kod 18-godišnjaka je pronađeno i oduzeto deset komada tableta ecstasya (MDMA). Dosadašnjim istraživanjem utvrđeno je kako pronađena droga pripada osumnjičenom 25-godišnjaku, za kojeg je policija saznala da je dosad, u najmanje pet navrata posjetiteljima ovog ugostiteljskog objekta prodavao drogu, ecstasy i speed.

Osim 25-godišnjaka, mjerodavnom državnom odvjetništvu redovnim putem prijavljen je i 18-godišnjak. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Osim droge, policija je u tijekom racije u konzumiranju alkoholnih pića zatekla šest maloljetnih osoba, zbog čega su nadležnom prekršajnom sudu podnijeti optužni prijedlozi protiv pravne i odgovorne osobe ovog ugostiteljskog objekta, a zabilježeni su i prekršaji iz Zakona o prebivalištu i Zakona o osobnoj iskaznici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari