PROPALA 'KARIJERA'

U Rijeci dolijao provalnik i razbojnik! Puno je pokušavao, malo toga je i uspio – osim završiti u zatvoru

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Osumnjičen je za razbojništvo i tešku krađu u pokušaju

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Sumnjiči se da je 24. listopada ove godine provalio u trgovinu u središtu Rijeke, ali nije uspio ništa otuđiti budući da je uz trgovinu prolazio djelatnik osiguranja što ga je spriječilo u daljnjem počinjenju kaznenog djela pa se udaljio.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osim navedenog, policija ga sumnjiči i za počinjenje razbojništva u pokušaju.

“Naime, 17. studenoga je u Rijeci ispred druge trgovine zaustavio djelatnika povlačeći ga za ruku i odjeću te je uz prijetnje tražio od njega novčanik. Kako su u tom trenutku naišla vozila žurne službe, pustio je djelatnika i pobjegao.”, dodali su iz policije.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva i teške krađe u pokušaju, 28-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari