U DVA MJESECA

U Rijeci kazneno prijavljen 37-godišnjak: Provalio u čak 12 kuća i učinio štetu od 150 tisuća kuna!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Kaznenim djelima teške krađe provaljivanjem oštećeni su hrvatski državljani, a ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 155 000 kuna 

Podnošenjem kaznene prijave protiv 37-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Policija ga sumnjiči da je tijekom siječnja i veljače ove godine provalio u 12 obiteljskih kuća na području Kastva, Rijeke i Viškova iz kojih je uglavnom otuđio nakit i novac, ali u dva događaja na Kastvu i Viškovu je otuđio i alat, ručne satove, tv prijemnik i druge predmete.

Ovim kaznenim djelima oštećeni su hrvatski državljani, a ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 155 000 kuna.

VIDEO DANA:

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih osam kaznenih djela teške krađe provaljivanjem te četiri teške krađe u pokušaju, 37-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari