TJEDAN U PROMETU

U Rijeci opći potop, a on u Čavlima ‘utopljen u alkoholu’! I policajci se čudili koliko je ‘napuhao’ vozač (38) Renaulta!

Ilustracija

Najveća koncentracija alkohola proteklog tjedna na području nadležnosti PU primorsko-goranske od 2,78 g/kg izmjerena je 28. rujna oko 18,35 sati u Čavlima, stoji u priopćenju policije

Na prometnicama na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske prošlog tjedna ukupno je alkotestirano 189 vozača. Kod njih deset izmjerena koncentracija alkohola bila je veća od 0,50 g/kg, a jedna osoba je odbila alkotestiranje.

Najviše alkoholiziranih vozača, njih šest, bilo je u dobi iznad 35. godine života, sedam između 25. i 35. godina života i dvoje u kategoriji između 18. do 25. godina života.

Najveća koncentracija alkohola od 2,78 g/kg izmjerena je 28. rujna oko 18,35 sati u Čavlima.

Policija je zaustavila 38-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pri utjecaju alkohola upravljao osobnim vozilom marke Renault, riječkih registracijskih oznaka. Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 38-godišnjak će biti prekršajno sankcioniran.

Inače, na prometnicama na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske prošlog tjedna dogodile su se 64 prometne nesreće od kojih je devet težih a 55 je lakših nesreća. U ovim nesrećama je jedna osoba poginula, devet je osoba teže te isto toliko ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.108.800 kuna.

Uz pet stranih državljanina, u prometnim nesrećama sudjelovalo je četiri pješaka te 11 alkoholiziranih vozača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari