TEŠKE OZLJEDE LICA I GLAVE

U Rijeci pas napao dijete i teško ga ozlijedilo, stigla optužnica za vlasnika

Foto: Riportal

Pas se otrgnuo vlasniku s povoca i nasrnuo na desetogodišnje dijete. Sve je završilo s teškim ozljedama lica i glave djeteta

Riječko Općinsko državno odvjetništvo (ODO) podiglo je optužnicu protiv 46-godišnjaka. Njegov pas je krajem svibnja ove godine skočio na 10-godišnje dijete i zadao mu teške ozljede lica i glave.

Tužiteljstvo je objavilo da je optužnica protiv 46-godišnjaka podignuta zbog počinjenog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Vlasnika psa Općinsko državno odvjetništvo tereti da je 29. svibnja 2022. oko 16 sati, u riječkoj ulici kojom prolazi veći broj osoba, držao opasnog psa na povodcu bez brnjice pri čemu se nije u dovoljnoj mjeri uvjerio da ga može sigurno držati pod kontrolom.

Uslijed takvog okrivljenikovog postupanja pas se u jednom trenutku otrgnuo s povodca. Potom je skočio na 10-godišnje dijete koje je prolazilo ulicom u društvu druge djece te mu zadao tešku tjelesnu ozljedu lica i glave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari