U ZORU U PONEDJELJAK

Galerija | U Rijeci razoren još jedan bankomat, noćas se zatreslo na Turniću

Bombašima omiljeno doba između 2.30 i 4.30 ujutro

Snažna detonacija eksploziva postavljenog na bankomat prekinula je san jutros oko 4.35 stanovnicima Turnića. Novi list je objavio da je raznesen bankomat HPB-a, postavljen na ulaz u Trgovački centar Andrea u Čandekovoj ulici.

Osim uništenog bankomata, na mjestu eksplozije jako puno krhotina stakla, jer se bankomat nalazi odmah uz staklena vrata na ulazu u trgovački centar i kafić.

Stanarka iz obližnjeg nebodera opisala je da ju je probudila snažna eksplozija i da se potom osjetio snažan smrad paljevine, prenose RTL Vijesti.

Počinitelji su pobjegli prije dolaska policije. Još se ne zna jesu li i, ako da koliko novca odnijeli.

Podmetanje eksploziva pod bankomate u posljednje vrijeme je opet učestalo. Posebno je u Zagrebu bio eksplozivan kraj svibnja, kad je 30. razoren bankomat u Sopotu, a 31. u Ulici Gajnice.

Sredinom travnja nepoznati kradljivac iz jednog raznesenog u Svetoj Nedelji odnio je čak nekoliko stotina tisuća kuna. U tom slučaju okolni stanari pretrpjeli su štetu na stanovima i automobilima sve do udaljenosti sto metara od mjesta eksplozija.

Sve te eksplozije događale su se između 2.30 i 4.30 sati noću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari