U Rijeci se gadno posvađali, “radili” i noževi

Foto: Ilustracija

Muškarac je pritvoren zbog prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju. Osumnjičenik (61) se jučer u Rijeci verbalno sukobio s 44-godišnjim hrvatskim državljaninom te mu prijetio i potom oštrim predmetom ga ozlijedio

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela.

Policija ga sumnjiči da je 2. listopada oko 8 sati u ulici Antuna Kosića Rika u Rijeci verbalno se sukobio i uputio ozbiljne prijetnje 44-godišnjem hrvatskom državljaninu. U sukobu ga je i oštrim predmetom ozlijedio u namjeri da mu nanese teške tjelesne ozljede.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 61-godišnjak je kazneno prijavljen za kaznena djela prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari