UTROSTRUČILI DUG

U Rijeci uhvaćena dvojica kamatara. Čovjek posudio 3000 eura, za 30 dana od njega tražili 9000. Bilo je i prijetnji i zastrašivanja

Ilustracija - osobe prikazane na fotografiji nemaju veze s događajima opisanima u tekstu. Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, a 38-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku

Dvojica hrvatskih državljana u dobi od 38 i 46 godina kazneno su prijavljeni pod sumnjom u počinjenje protupravne naplate.

“Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka utvrđeno je kako su spomenuti prošli tjedan na području Rijeke prijetnjama uz korištenje različitih alata pokušali od 49-godišnjeg hrvatskog državljanina naplatiti novčani dug.

Oštećeni je, naime, od dvojce prije više mjeseci posudio tri tisuće eura koje dosada nije vratio pa su isti mu prijetili i pri tome utrostručili dug te tako ostvarili elemente kaznenog djela protupravna naplata.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedene protupravne naplate, a 38-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari