U štali pronašli kosu djevojčice. Rođak monstruma: ‘I mi ga se bojimo i strahujemo za svoje živote’

Foto: Ilustracija

Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a teren nadlijeću i helikopteri

Policijska potjera za Ninoslavom Jovanovićem, serijskim silovateljem poznatijim pod nadimkom Malčanski berberin, traje je od kako su se pojavile prve indicije da ima veze s otmicom dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala 20. prosinca, rano ujutro, na putu do škole. Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a teren nadlijeću i helikopteri.

Potraga po selima oko Knjaževca otkrila je da su obijene tri kuće. Odnijeta je hrana, a u štali jedne kuće pronađena je ošišana kosa za koju se sumnja da pripada Moniki, piše Blic.

I helikopterima traže monstruma koji šiša pa siluje djevojčice.

Četvrtog dana potrage za djevojčicom u gustom šiblju kod obližnjeg sela Malča pronađen je njen ruksak u dobro napravljenom skrovištu u kojem je bio šator i vreća za spavanje.

Policija danas pretresa još jednu sumnjivu kuću u kojoj su stvari razbacane, a vlasnici kuće kažu kako u njoj ne žive. Otkriveno je da je u jednoj sobi netko spavao u krevetu.

U kući nije pronađeno ništa više pa su policajci nastavili potragu dalje.

Rođaci Ninoslava Jovanovića su u šoku, ali i strahu

“Teško nam je, i mi smo u šoku. Strahujemo kao i svi za naše živote, a pritom svi upiru prstom u nas. On je opasan i za nas, nismo ga mjesecima vidjeli”, rekao je za Novosti jedan od Jovanovićevih rođaka.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari