U štali pronašli kosu djevojčice. Rođak monstruma: ‘I mi ga se bojimo i strahujemo za svoje živote’

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a teren nadlijeću i helikopteri

Oglas

Policijska potjera za Ninoslavom Jovanovićem, serijskim silovateljem poznatijim pod nadimkom Malčanski berberin, traje je od kako su se pojavile prve indicije da ima veze s otmicom dvanaestogodišnje Monike Karimanović koja je nestala 20. prosinca, rano ujutro, na putu do škole. Za njim tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a teren nadlijeću i helikopteri.

Potraga po selima oko Knjaževca otkrila je da su obijene tri kuće. Odnijeta je hrana, a u štali jedne kuće pronađena je ošišana kosa za koju se sumnja da pripada Moniki, piše Blic.

I helikopterima traže monstruma koji šiša pa siluje djevojčice.

Četvrtog dana potrage za djevojčicom u gustom šiblju kod obližnjeg sela Malča pronađen je njen ruksak u dobro napravljenom skrovištu u kojem je bio šator i vreća za spavanje.

Policija danas pretresa još jednu sumnjivu kuću u kojoj su stvari razbacane, a vlasnici kuće kažu kako u njoj ne žive. Otkriveno je da je u jednoj sobi netko spavao u krevetu.

U kući nije pronađeno ništa više pa su policajci nastavili potragu dalje.

Rođaci Ninoslava Jovanovića su u šoku, ali i strahu

“Teško nam je, i mi smo u šoku. Strahujemo kao i svi za naše živote, a pritom svi upiru prstom u nas. On je opasan i za nas, nismo ga mjesecima vidjeli”, rekao je za Novosti jedan od Jovanovićevih rođaka.
Vijesti.hr

Exit mobile version