NOVI DETALJI

U sudaru saniteta i auta onkološkoj pacijentici slomljeno nekoliko rebara, vozač Audija je bio pijan

Vozač saniteta ima posjekotine, a medicinska sestra natučenu ruku i vratnu kralježnicu

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC28 u mjestu Velika Pisanica 25 kilometara od Bjelovara, a obilazak regulira prometna policija, javlja HAK u petak ujutro.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske rekli su kako su dojavu o prometnoj nesreći zaprimili u petak oko 6.50 sati, a u nesreći je sudjelovalo osobno i kombi vozilo. Kako dodaju, u nesreći je više ozlijeđenih osoba.

Kako RTL.hr doznaje, u nesreći je sudjelovalo sanitetsko vozilo i Audi. Tijekom prijevoza pacijenta dogodio se frontalni sudar vozila i automobila. U nesreći su ozljeđenja i dva sanitetska djelatnika te su prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar.

Isto tako, neslužbeno doznajemo da je vozač Audi je napuhao 1,06.

Očevid je u tijeku, a za RTL.hr je neslužbeno potvrđeno da je u pitanju sanitetsko vozilo.

Saznajemo da su vozili onkološku pacijenticu, kojoj je slomljeno nekoliko rebara. Vozač saniteta ima posjekotine, a medicinska sestra natučenu ruku i vratnu kralježnicu. Dok vozaču koji je skrivio nesreću nije ništa.

Vozač saniteta je vozio natučen za Zagreb jer je imao zakazano odvesti još dvoje pacijenata. Za RTL je kazao da se ne sjeća svih detalja nesreće te je nakon udarca pomagao kolegici. Sretan je što je živ, kaže, poručuje vozačima da smanje brzinu i ne voze umorni, piše RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari