KOD KNINA

U teškoj prometnoj nesreći noćas poginule dvije mlade osobe; Ima i teško ozlijeđenih!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U sudaru dva automobila u mjestu Vrbnik kraj Knina noćas oko 23,20 sati, smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, obojica vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Kako je izvijestila PU šibensko-kninska, do prometne nesreće na cesti Oklaj-Vrbnik, došlo je tako što je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen, šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata od Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata. Naime, 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio je automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

Više u VIDEOPRILOGU:

Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio van kolnika i udario u suhozid. Na mjestu događaja su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je nakon liječničke obrade u OB Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku,  prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari