DRAMA U TRGOVINI

U trgovini na Zametu trpao robu u ruksak, gurnuo djelatnicu i pobjegao. A onda se sukobio i s policijom

Ilustracija. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Brzom reakcijom policije 39-godišnji počinitelj je pronađen, a prilikom uhićenja je pokušao pobjeći i ometao je postupanje policijskih službenika

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojnička krađa.

Riječ je o osumnjičeniku koji je prošli petak, oko 15 sati, došao u trgovinu na području Zameta u Rijeci te s polica otuđio nekoliko proizvoda i sakrio ih u torbu (ruksak). Kada ga je vidjela djelatnica trgovine i htjela zaustaviti pri izlasku, odgurnuo ju je i pokušao udariti te je potom pobjegao iz trgovine.

Nakon dojave policijski službenici su ga vrlo brzo pronašli na Zametu, a prilikom uhićenja 39-godišnjak je pokušao pobjeći i uz to je u vidno alkoholiziranom stanju ometao postupanje službenika i vrijeđao ih. Otuđeni predmeti su pronađeni kod počinitelja i vraćeni u trgovinu.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 39-godišnjak je za navedeno kazneno djelo prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari