VATRA SE BRZO ŠIRILA

U Zvonimirovoj gorio auto, promatrači zamijetili jedan neobičan detalj

Foto: Facebook/H.C.A./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Danas rano ujutro u Zvonimirovoj ulici kod kućnog broja 20 došlo je do sapozapaljenja motora na osobnom vozilu

Sve se odigralo u par minuta, vozač je primijetivši dim iz pogonskog stroja svog vozila zaustavio automobil kod zgrade Novog lista, no ubrzo nakon toga vatra se rasplamsala i bilo bi ju nemoguće obuzdati da na mjesto događaja vrlo brzo nisu stigli vatrogasci iz obližnje postaje JVP Rijeka.

Vozač sa suputnicima – čini se povratnik s godišnjeg odmora negdje na Jadranu – nije imao vatrogasni aparat u svome vozilu, a nije mu ga uspio dostaviti ni nitko iz zaustavljenih vozila ili obližnje benzinske postaje.

Možda je to bio i najveći razlog vidne nervoze i vike žene koja je gotovo cijelo vrijeme požara nervozno vikala na vozača automobila zamjerajući mu valjda što je doveo do ove neugodne i potencijalno pogibeljne situacije.

Ovo su primijetili i promatrači događaja ali i komentatori objave na Facebook stranici Problemi u prometu Rijeka i okolica čiji su članovi također izvijestili o događaju.

Nadamo se da se nakon vatre vrlo brzo ugasila i prepirka između vozača i njegovih suputnika iz vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari